Hotstone massage

De hotstone behandeling is een geweldig intense warmtemassage die een weldaad is voor lichaam en geest. De warmte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren.

De hotstone massage heeft een dubbele werking. Enerzijds bevordert de warmte van de stenen de ontspanning van de spieren en zorgt het voor een betere doorbloeding.

Dit helpt bij het verminderen van spierspanning, het loslaten van knopen en verlichten van pijn.

Anderzijds hebben de stenen een therapeutisch effect door de druk die erop wordt uitgeoefend. Dit stimuleert de energiebanen en kan helpen bij het herstellen van de balans in het lichaam.

De verwarmde stenen worden op het lichaam geplaatst en wanneer de warmte goed in het lichaam is opgenomen volgt een ontspanningsmassage met warme etherische olie.

De stenen zijn gemaakt van basalt, een vulkanisch gesteente dat warmte lang vasthoudt en deze langzaam afgeeft aan het lichaam. Deze worden in water verwarmd tot 47 graden.

Deze temperatuur is door het lichaam prima te verdragen, uiteraard wordt altijd even met je afgestemd of de temperatuur van de stenen voor jou prettig is en kan altijd aangepast worden.

Een heerlijke massage die zorgt voor een diepe ontspanning!

Tarieven

60 min. € 55,-
90 min. € 75,-

Afspraak maken

info@banyanmassagepraktijk.nl

Bellen

06 - 294 620 71

MAAK EEN AFSPRAAK

    Bij alle massages wordt gebruik gemaakt van warme etherische massage-olie op 100% plantaardige basis.

    Chat openen
    Leuk dat je op mijn site kijkt.
    Kan ik je ergens mee helpen?