Chi-Wit Ontspanningsmassage

Door stress, een verkeerde werkhouding en/of andere oorzaken kan er veel spanning, pijn en vermoeidheid zijn opgebouwd in de wervelkolom. Hierdoor kunnen er klachten ontstaan.

In de wervelkolom komen zenuwen samen, deze staan in verbinding met de rest van het lichaam. Als de doorbloeding goed is en de energie goed kan stromen door de wervelkolom, werkt dit positief door op de organen en op de mentale conditie.

Deze bijzondere en diepe ontspanningsmassage vermindert spanningen en pijn en geeft je lichaam energie. Tijdens de massage wordt naast het bevorderen van de ontspanning van de spieren, bindweefsel en zenuwen ook gewerkt op de Kundalini energie.

Deze energie wordt ook wel onze levensenergie genoemd en bepaalt onze vitaliteit. Bijvoorbeeld bij de Yin-yoga worden technieken gebruikt om de Kundalini te activeren om meer energie en een verbeterde mentale gezondheid te ervaren.

Met behulp van verschillende oosterse en westerse massagetechnieken worden de rug, schouders, nek en de achterkant van de benen en de voeten gemasseerd met warme etherische olie.

Positieve reacties op de Chi-Wit massage kunnen onder andere zijn:

 • Vermindering/verzachting van lichamelijke klachten zoals rugklachten
 • Diepe ontspanning van lichaam en geest
 • Meer energie en mentale balans

Tarieven

60 min. € 45,-

Afspraak maken

info@bayanmassagepraktijk.nl

Bellen

06 - 294 620 71

MAAK EEN AFSPRAAK

  Bij alle massages wordt gebruik gemaakt van warme etherische massage-olie op 100% plantaardige basis.

  Chat openen
  Leuk dat je op mijn site kijkt.
  Kan ik je ergens mee helpen?