Massage voor het oudere lichaam

Bij het ouder worden verandert het lichaam, we worden minder flexibel en spiermassa neemt af.

Voor een gezond lichaam, is het belangrijk om in beweging te blijven. Hiervoor dienen spieren en gewrichten zo optimaal mogelijk te functioneren. Massage kan helpen om het spierweefsel soepeler te maken.

De massage wordt afgestemd en tijdens de massage wordt rekening gehouden met de conditie en de (on)mogelijkheden van het lichaam. Is het voor u ongemakkelijk om een langere tijd in een bepaalde houding te liggen? Dan wordt gezorgd voor afwisseling of kan de massagetijd worden aangepast.

Het gaat erom dat het voor u een prettige en ontspannen massage is.

Naast lichamelijke voordelen van een massage, wordt door masseren het gelukshormoon (serotonine) gestimuleerd. Serotonine speel een rol bij verwerking van pijnprikkels maar is ook betrokken bij stemming, slaap en emotie.

Stimulering van het gelukshormoon geeft u een ontspannen gevoel wat weer zijn wisselwerking heeft op uw lichaam zoals het beter functioneren van uw immuunsysteem.

De kruidenstempelmassage kan een mooie aanvulling zijn wanneer u klachten heeft zoals reuma of jicht. Meer informatie over de kruidenstempelmassage kunt u vinden door hier verder te lezen.

Twijfelt u of uw gezondheid een massage toelaat? Overleg dan met uw (huis)arts. Ook verwijs ik u graag naar de contra-indicaties waarbij een massage beter niet gegeven kan worden.

Deze kunt u vinden door hier verder te lezen.

Wilt u meer informatie over de massages van Banyan? U mag altijd even contact opnemen. Dit kan via het contactformulier, maar mag uiteraard ook rechtstreeks.

Tarieven

30 min. € 25,-
60 min. € 45,-
90 min. € 65,-

Afspraak maken

info@banyanmassagepraktijk.nl

Bellen

06 - 294 620 71

MAAK EEN AFSPRAAK

    Bij alle massages wordt gebruik gemaakt van warme etherische massage-olie op 100% plantaardige basis.

    Chat openen
    Leuk dat je op mijn site kijkt.
    Kan ik je ergens mee helpen?